Snow girl!

I tako se ja izgleda pojavljujem od Nove godine, do Nove godine... :) 

Poslednji put sam vam se obratila za Novu godinu(31.12.2015.), ali s obzirom da je večeras opet Nova godina, pomislih da doskočim i pomognem. Možda nekom pametnom rečenicom, možda nekim lepim outfitom. Koliko god da sam bila odsutna na blogu, znate da sam od početka godine prisutna i veoma aktivna na mom novootvorenom you tube kanalu. Želim da vam se zahvalim na svim komentarima i na tome što me gledate i pratite, zaista ste velika podrška. Nadam se da će tako i ostati kao i da ću vas sa svakim sledećim video sve više zainteresovati i možda pomoći, bar pri nekom izboru. Link kanala ću vam ostaviti ispod teksta. Da se sada vratimo na outfit. 

S obzirom da nam je ova zima veoma varljiva, više bih rekla pretopla ja vam predlažem haljinu, elegantnu, svedenu, ravnu, i romantičnu. Može biti u boji koju vi preferitare samo bih akcenat ipak stavila na to da bude jednobojna. Uz nju sam izabrala sandale, jer većina vas koja večeras ide negde, verovatno će ići kolima i verovatno otići na neko zatvoreno mesto gde je toplo. Tako da vam je ovo moj izbor i moja preporuka za večeras. Uz ovaj outfit bi definitivno preporučila neke masivne minđuše, ali ne i ogrlicu, pogotovo ne na ovakav model haljine. (sa volanom)

Sve u svemu se nadam da sam vam pomogla, da sam vam možda dala predlog i inspiraciju kako biste mogli iskombinovati nešto od stvari koje vi već posedujete. Ja vam želim da se lepo provedete, gde god da idete i da ne budete tužni ako možda negde večeras ne odete. Nekada veče sa porodicom i prijateljima mogu imati svoju čar. U mom slučaju uvek biram prvo vreme sa porodicom, pa onda sve ostalo. 

Ljubim vas i srećna vam Nova godina! 

YOU TUBE: https://www.youtube.com/channel/UCVzBWAun4M54xTXLqDOpv-g

HALJINA: https://www.facebook.com/Fashion-studio-Principessa-549356405183006/?fref=ts

FOTOGRAFISALA: https://www.facebook.com/kaja.marinkovic?fref=ts

SANDALE #guess

e-max.it: your social media marketing partner

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži