Purple Passion

Kada bi mene pitali šta je za mene elegancija, ja bih uvek glasala za ovakav outfit! Ja sam zaista čovek od konfora! Znate da sam vam mnogo puta ponovila da nisam neki ljubitelj haljinica i suknjica, ali ovaj outfit je bacio u senku svaku moju misao vezanu za suknje i haljine. Ovde je reč o fenomenalnom kompletu crop topa i duboko ustručene duge suknje, koja ima ekstremno veliki šlic. Verovatno mi se iz tih razloga ovoliko i dopala ova kombinacija. Ne volim kliše varijante, ovaj outfit to definitivno nije. Dakel možete nositi potpuno raspareno, a možete i zipom koji ima spojiti pa da vam izgleda ovako kao na slikama. Totalno usko,a ne steže. Ja sam se u ovoj kombinaciji najbolje osećala, još mogućnost bajkerki na celu varijantu, daaaa, to sam definitivno ja. Andrea je zaista svoj posao odradila perfektno, u njenom načinu dizajniranja mesta greškama nema, jer to je ljudi moji jedan perfekcionista kakvog nikada niste upoznali, verujte mi na reč!

Kada je reč o frizuri, tu sam se tek zaljubila, kreativnost i dosetljivost mog dragog Dejana se uvek na našim snimanjima penje na viši nivo. Ne postoji ta instalacija koju mu pokažete,a da on ne zna da napravi, tako da je sasvim zasluženo i ovaj put opravdao sva moja očekivanja.

Suma sumarum, kada radite sa profesionalcima i još te se našli na istoj mentalnoj vibraciji, svaki posao koji obavljate mora biti pun pogodak. Ako na sve to volite svoj posao, kao što ga i mi volimo, rezultati koje očekujete uvek moraju biti samo najbolji. Ljubim vaas! 

Photo: https://www.facebook.com/kaja.marinkovic?fref=ts

Hair&Make up: https://www.facebook.com/littlemonster.88?fref=ts

Design: https://www.facebook.com/jovanovska.andrea.5?fref=ts

Hvala na realizaciji clubu BRANKOW, i RADETU HAJDUKOVIĆU!

SHOES# REPLAY

e-max.it: your social media marketing partner

Komentari   

0 #1 Get Sparkly 13-02-2016 12:15
Outfit TOP, frizura TOP! :lol: Dugo trazim ovakve naocare, kinda Gigi Hadid airport style. 8) Gde si ih kupila? Pozdrav sa Get Sparkly bloga
Citat

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži