Boldly&Mature

Smelo,ali zrelo! To je prema mom mišljenju pun pogodak, odnosno rečenica koja treba da opise outfit koji ostavlja bez teksta. Smelost je nešto sa čime se rađate ali i nešto što se godinama stiče i uči. Niko vam ne može dati parametre po kojima ćete naučiti nešto u životu, sve dok se sami ne odvažite. Zrelost je pak nešto što ne dobijamo po rođenju već dolazi sa svim životnim iskustvima ili ne iskustvima. Kao ljudska bića skloni smo strahovima, raznim...od ne prihvaćenosti, do straha od pokazivanja sopstvene ličnosti, onakve kakava zaista jeste, ogoljene i bez ustezanja. A pitam ja vas zašto je to tako? Zašto da nas bude strah samih nas, naših postupaka? Zarad sredine i najgluplje moguće rečenice koja glasi:" a ne smeš to, šta će narod reći"? Ne, ne i ne! Kategorički odbijam da me dotiču stvari i pojave, ljudi koje uopšte ne poznajem. Na ovom svetu, svako od nas ima svoje parče zemlje,vazduha, ljubavi... koje nije dužan da podeli sa nekim niti da se za isto nekome i pravda. Stalno se trudim da vas na sve načine motivišem da budete svoji, bez ikakvog lažnog ustezanja, bez monotonije i predrasuda. Na ovom svetu moraju postojati osobe koje će komentarisati na bilo koji način vaš život, stil oblačenje,odabir partnera, porodicu...ali dok god držite fokus na mestu nemate razloga za bilo kakvu brigu. Gledajte to ovako, mnogi se bave vama, a vi se bavite sobom, ko je na gubitku? Više je nego logičan odgovor. Moj vam je predlog: use i u svoje kljuse, lagano, korak po korak, pa gde stignete. 

Zato nemojte da vas je strah da ponesete ovakav outfit, koji je ponovo dizajnirala neprevaziđena Andrea Jovanovska, smelost je možda ipak, njno drugo ime! 

Ljubim vas i budite mi dobre, odvažne, smele i zrele!

Make up&Hair: https://www.facebook.com/littlemonster.88?fref=ts

Design: https://www.facebook.com/jovanovska.andrea.5?fref=ts

Photo: https://www.facebook.com/kaja.marinkovic?fref=ts

e-max.it: your social media marketing partner

Komentari   

0 #7 Mika 06-07-2016 01:38
Odlican post!

Veceras sam otkrila tvoj blog, krenula da listam, retko bas reeetko komantarisem postove, ali ovoga puta nisam mogla da precutim! Sve pohvale!
Citat
0 #6 Mihaela 07-05-2016 08:56
ŽENO ovo je SAVRŠENO!!
Citat
0 #5 Vea Aleksevic 23-04-2016 06:40
Zeno ja za tebe imam samo rijeci pohvale....kad tebe vidim meni se odmah uljeosa dan obozvam te
Citat
0 #4 Nina 16-03-2016 22:54
Kakav divan i poucan post. Vanserijska zeno! ❤
Citat
0 #3 Petra 16-03-2016 01:08
Caoos zhenoo! Divna si. Insipirishesh me i preslatka si :) pochela sam da pishem beauty blog pa bih volela da Chujem tvoje mishljenje, hvala ti :)
http://petrishapozz.blogspot.rs/?m=1
Citat
0 #2 Sladja 15-03-2016 16:20
Wow,ja sam zadivljena!!!Big like :-)
Citat
0 #1 Vesna 15-03-2016 16:16
Neobicno, smelo! Ne moze ovo svako da iznese!Svidja mi se!
Citat

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži