Beogradski ukus Italije

Kako nam je zima već laganim korakom zakucala na vrata, tako sam ja brže-bolje odlučila da prečešljam garderober, u nadi da ću pronaći inspiraciju za prve, prave hladne dane. Svako od vas ko me već neko izvesno vreme prati zna da sam ja zagovornik slojevitog oblačenja, eksperimentisanja kada su stilovi u pitanju, mešanja boja, dezena, pa veoma često i nijansi. Takođe znate da se ne držim nikakvih pravila, i da jedina činjenica iza koje stojim je da se u garderobi možete lepo osećati, samo onda kada vam je udobna i u vašem fazonu.

Kako često inspiraciju za outfite tražim u modnim magazinima, mislila sam da bi bilo zanimljivo da uskladim must have, kultne komade garderobe, (kao što je recimo crna kožna jakna), sa najnovijom kolekcijom italijanskog brenda OVS. Da povežem lični stil i fazon sa devojkama iz magazina, a da opet sve začinim ličnim pečatom. Mislim da sam upravo to i postigla ovim outfitom. Šta kažete?

Ono što je definitivno bilo neizbežno što se ovog outfita tiče su crne polu duboke čizme do gležnjeva, koje nisu tu samo u svrsi upotpunjavanja outfita već su nestvarno udobne i vizuelno ističu figuru. Oker, mekani i čupavi džemper je definitivno u fokusu, „razbio“je celu kombinaciju, i za njega ne znam šta bih vam još rekla, sem da je još od prošle sezone apsolutni must have, osim što na oko izgleda odlično, veoma je dug i topao, što dovodi do toga da se definitivno uklapa u moj stil. Košulja i pantalone-helanke vam možda samo deluju potpuno obično, uzimajući u obzir samu boju, međutim sivi ton koji imaju daje smelost i „težinu“ celoj kombinaciji, a u ovom slučaju svakako ističu figuru. Učena sam da je najjednostavnije i najlepše, s tim u vezi, želela sam da odabirom košulje i pantalona to primenim i u praksi. Krajnjim rezultatom sam prezadovoljna. Sam outfit je čist dokaz toga da zimi slojevito oblačenje ne znači nužno „natrpavanje" stvarima da nam ne bi bilo hladno, već znači da slojevito oblačenje itekako može biti fashion, a pored svega što imam na sebi, hladno vam neće biti-verujte mi na reč.

 

Kada za kraj sve saberem, vraćamo se na sam početak teksta. Dakle- slojevito, udobno, moderno, must have,fashion, nosivo, toplo- BINGO! Tako da, zimo, dobro mi došla!

*Izvor fotografija- wannabemagazine.com- http://wannabemagazine.com/

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

Komentari   

0 #1 Dora Milasinovic 08-12-2016 22:00
Zanimljiv post. I prelepe fotografije.
Svidja mi se kako si spojila modu sa naslovnica i svoj stil.
www.curvyandfabulousgirl.blogspot.com
Citat

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži