Let it snow!

Pao je i prvi ozbiljan sneg ove godine, kako ste mislili da se to neće zabeležiti oštrim okom Kaje? :)

Prvi sneg ove godine, prvi blog post ove godine, sluti na odlične zimske fotografije i prazničnu idilu. Da, da, prazničnu, lepo ste pročitali, meni praznici traju do kraja Januara. Čekam ih čitave godine i jednostavno ne mogu dopustiti da cela ova atmosfera eto tako prođe kroz par dana. 

Definitivno obožavam zimu, što sam starija sve više joj se svaki put radujem, postoji milion razloga za to, a jedan od njih je svakako kućna, topla varijanta, u kojoj po čitave dane uživam sa porodicom i prijateljima. Idealno vreme za sve teme koje ste propustili tokom godine, serije i filmove koje niste stigli u miru da odgledate, lenjost koja nas je sve uhvatila, ali neka opravdana lenjost, malo šminke, puno čaja i tople čokolade, hrana koja se jede samo u Januaru, muzika koja se sluša mnoogo glasnije nego inače. 

Razlog zbog koga smo danas otišli na fotkanje je sunceee koje je opet kao i uvek učinilo svoje. Sneg, sunce i temperatura koja je znatno viša u odnosu na protekle dane. Bilo je i više nego dovoljno da se navučem i odem u dan. 

Kada je outfit u pitanju opet sam ostala dosledna sebi, pa shodno tome nosim toplu i udobnu garderobu, rukavice jedino nisam pronašla, toliko ih ne volim da mislim da sam podsvesno i želela da ih ne pronađem. :)

No, da se vratim na stvari koje nosim. Za patike sa fotografija ste me dosta puta pitale, kupila sam ih u Ušću, početkom Oktobra, u radnji (fashion and friends), majica koju nosim je toooliko udobna i toooliko je kvalitetan i dobar materijal, veoma lako se uklapa, s obzirom da je crna i klasičnog kroja, možete je naći i poručiti na sledećem linku (https://www.instagram.com/isstudio_/). Kapu ste viđali dosta puta na mojim fotografijama i kupljena je u Zari, pre više od godinu dana. Više o bundici možete saznati na sledećem linku (http://tasteoffashion.rs/index.php/72-every-day-is-perfect), a kožne pantalone koje su za mene hajlat videa sam naručila sa sajta, i uskoro vam snimam "fashion new in", pa ću vam kao i svaki put do sada detaljno ostaviti linkove ispod videa, kao i moje utiske o novoj turi stvari. 

Do izlaska tog videa, uživajte u današnjem koji sam maločas objavila, a reč je o BFF TAG videu. (https://www.youtube.com/watch?v=-f38q1dRbkE)

Ljubim vas puno i želim da vam preporučim da se toplo obučete i izađete napolje, ako ništa drugo bar da prošetate i nadišete se svežeg vazduha, verujte mi, mnogo lepše ćete spavati. 

 

e-max.it: your social media marketing partner

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži