Colorful

Već drugi put pokušavam da vam napišem i objavim ovaj post, ali nešto ne štima. Kažu da kada nešto ne ide treba dići ruke i odustati? Da mi je samo da upoznam tog retoričara ili filozofa koji je izrekao ovako "musru" misao. Uz svo dužno poštovanje čoveku, moje viđenje situacije je potpuno drugačije. 

Lično sam uverena da sve stvari koje nam u životu idu teže ili sporije zapravo jesu samo životni test. Bile one banalne ili najbitnije životne stvari. Ko spozna pravu suštinu života, upornost, rad i lično zalaganje taj će "pokupiti" sve blagodeti ovog divnog mesta na kojem naše duše obitavaju, a zapravo zove se život. 

Dakle mogu da vam ponudim provereni recept:

2 kašike pravih uverenja, 2 šolje samopouzdanja, 2 šake vere, ljubavi i nada prema ukusu. Preuskusno je, verujte mi na reč, ja probala! :)

Svakodnevno terajte sebe da radite na opipljivim stvarima, svakodnevno pomažite, učite, kvalitetno provodite vreme koje je prolazno i nema ga baš uvek na pretek, stojite čvrsto iza sopstvenih odluka, gazite jako, ali ne i bahato kroz život, čuvajte empatiju i budite svedoci kako vam se sva vrata sama otvaraju. 

U krajnjem slučaju, OBOJITE svoj život baš u one boje koje vi vidite i koje sami mešate. ;)

PH: Aleksandra Milošević - https://www.instagram.com/alexmilo_photography/

#OUTFIT

Jakna: ZARA, oslikao Nenad Stojkov- https://www.instagram.com/nenadstojkov/

Haljina: Bershka

Letnje čizme: https://www.instagram.com/prodaja_obuca_occasioni/

Make up: Sofija Grijak - https://www.instagram.com/sofijagrijak/

Hair: Sandra Ilić - https://www.instagram.com/sandrita_larita/

 

e-max.it: your social media marketing partner

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži