Zašto volim Bio-Oil?

Drage moje žene, nadam se da niste zaboravile moj blog, jer me u pisanoj formi nije bilo gotovo godinu dana. Shvatila sam da je vama, a i meni lakše da se ispričamo i da je "živa" reč ipak brža, jača i delotvornija od ove pisane. Shvatila sam za ovih godinu dana od poslednjeg posta na blogu da mnogo ljudi nema vremena da čita tekstove i posećuje blogove, s obzirom da je obaveza svakodnevno sve više, a dani nekako pa sve kraći. Verujte mi da to zaista nije subjektivni osećaj, jer sam na ovu temu raspravljala sa velikim brojem ljudi. 

 

Rečenica koje me je podstakla da se lagano vratim pisanju, u sada potpuno drugačijem izdanju (jer vam nikada ranije nisam pisanim putem recenzirala proizvod) je- "Nedostaje mi tvoj blog". Ubrzo nakon toga sam shvatila sledeće - nedostaje i meni!

Ne mogu vam i dalje sa sigurnišću tvrditi da ću biti redovna, ali vam mogu obećati da ću bar jednom mesečno obraditi za vas neku zanimljivu temu, dešavanje, proizvod, outfit...Kažu da papir trpi sve, te mislim da je moj povratak na blog dobra prilika da nekada neobavezno proćaskamo o recimo mom hajlajtu meseca. Ono što još pripremam proteklih par meseci je veoma zanimljivo, i za mene veliki izazov, te se nadam da ćete tome svedočiti već polovinom marta, a ima veze sa samim blogom.

Kako već možete sami zaključiti iz naslova teksta, pišem vam o proizvodu koji intezivno koristim preko godinu dana. Smatram da je zaslužio da prvi "probije led" s obzirom da sam mu verna toliko vremena.

 

 

Protekle godine sam vam par puta darivala na Instagramu Bio-Oil, i tražila od vas da mi nakon korišćenja istog pošaljete vaš feed back, s obzirom da uvek volim da čujem i drugu stranu, kako sva moja mišljenja o određenim proizvodima ne bi bila previše subjektivna. 

 

Vaši odgovori na konto samog proizvoda su bili i više nego sjajni, slale ste mi pozitivne kritike, vaša iskustva, kao i sam način korišćenja. Bilo je medju porukama pregršt trudnica, a upravo od jedne trudnice i kreće moja priča o Bio-Oil ulju.

 

Naime, pre sada već malo više od godinu dana drugarica mi se porodila, po drugi put. Poznajem je koliko poznajem i sebe, dakle ceo svoj život, znam njene rutine u negovanju, znam njen način šminkanja, znam kada je na dan porođaja otišla da se isfenira, jer gde će ona "nespremna" po njenim rečima dočekati najlepšu stvar na svetu, znam kada smo je molili i jurili po porodilištu da ne sređuje obrve, znam kada smo joj i krišom uzimali sve proizvode, jer iz nje čitav život vrišti-nega pre svega! Vazda je bila negovana, možda čak nekada i preterivala u tome. Možda, ko će ga sada znati...

Kada je saznala prvi put da je u blagoslovenom stanju, odlazila je redovno na masaže, pilates, yogu, i pojačala svoju negu (ukoliko je tu negu uopšte i mogla pojačati), i tako izmeđuostalog počela da koristi Bio-Oli. Prvenstveno da bi preventivno sprečila i umanjila nastanak strija u trudnoći. Dan danas ga koristi, nakon drugog porođaja, i dan danas govori da jednino što joj smeta je-što ga ne proizvode u ambalaži od 1L. 

 

Povučena njenim pozitivnim iskustvom i samim rezultatima počela sam da googlam o ulju, zatim naišla na neverovatne recenzije o istom i počela da ga koristim. 

 

Svoje prvo ulje sam dobila na poklon, te vam moram priznati da mi je bilo još draže koristiti ga. :) Ono zašta sam mu ja našla namenu (s obzirom da nisam trudnica) su svakako strije i duboka nega. Strije koje su veoma bile benigne, i nastale kao posledica ugoj se-smršaj. Delovala sam na samom početku, pa sam ponosni vlasnik strija bila gotovo samo par meseci. Mesta na kojima su se meni pojavljivale su bile pozadinski deo butina i grudi. Kako to žene nazivaju u ranoj fazi- veoma tanke, kratke, belo-roze. Kako ih nije bilo puno, i kako vam i malopre rekoh odmah sam delovala, te su se rapidno i povukle. Danas kada me neko pita da li imam iskustva sa strijama, moj odgovor je-ne, jer zapravo moje strije su bile jedna ozbiljna šala naspram mnogo žena koje sa strijama zaista imaju problema, pogotovo nakon trudnoće.

Kako sam vam već gore pomenula druga stvar zbog koje i dan danas koristim Bio-Oil je nega. Najdelotvornije mi se kao nega pokazuje i dan danas nakon brijanja (ukoliko me pratite, znate da se ne depiliram). Pogotovo u ovom hladnom i zimskom periodu. Kako svoju kožu veoma negujem ulja mi nikada ne treba više od pet kapi, s obzirom da mi sam višak koža sama odbija, (o tome sam vam takođe pričala u svojim videima). Našla sam sistem da se sa uljem negujem, a ne da nakon ulja budem masna! Jer verujem da to ni jedna žena ne voli, koliko god da je sam proizvod zapravo ulje. U velikoj meri kod Bio-Oil ulja tome doprinosi sastojak pod nazivom - PurCellin Oil™.

Bio-Oli ima sjajan i pre svega odabran sastav, te u njemu možete pronaći: ulje nevena, ruzmarina, kamilice, sadrži vitamine A i E, a ono što je možda nekome i najbitnije spada u kategoriju veganske kozmetike i NE TESTIRA SE NA ŽIVOTINJAMA!

 

Ono što još žene često spominju u kontestu Bio-Oil ulja je da uklanja i umanjuje ožiljke, ali o tome vam ne mogu pričati s obzirom da na taj način i u te svrhe ovaj proizvod nisam koristila. 

Bio-Oil možete naći u Lilly drogerijama širom zemlje, a cena za 60ml proizvoda je oko 1400 dinara. 

Jedna bočica meni traje malo preko mesec i po dana. Nanosim proizvod isključivo na predeo nogu i zadnjice, samo nakon brijanja. 

Rekla bih da sam vam prenela detaljno moje iskustvo, kao i bitne informacije o samom proizvodu, a ja bih vas opet, kao i uvek do sada zamolila da podelite sa mnom vaša iskustva kada je Bio-Oil u pitanju.

Hvala vam na čitanju,

ljubim vas do sledećeg pisanja,

B.

*DISCLAIMER*

Svi utisci o pomenutom proizvodu su samo moji! Ovaj post blog nije sponzorisan!

e-max.it: your social media marketing partner

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži