O meni

Kakav subjektivan osećaj, kad shvatiš da treba da se predstaviš ljudima koji te vide prvi put u životu.. Vraća mi se sećanje nekih davnih školskih dana, kada smo svi stidljivo i sa puno truda popunjavali dobre stare leksikone. Da, definitivno će mi za ovo novo poglavlje u mom životu biti potrebno mnogo truda i vaše podrške.

Iskrenost i hrabrost su mi oduvek bile jače strane, pa je to prvo i osnovno što ovde možete očekivati od mene. Sama realizacija sajta Taste of Fashion je i nastala iz ideje koju je podstakla hrabrost. Hrabrost da sama biram svoj put, da se sama izborim za nešto, da sama plivam u moru istih likova, da stanem ispred vas i kažem: "Da, drugačija sam". Sa sigurnošću mogu reći da je ovo jedan od najtežih zadataka u mom životu...treba stati ispred vas, reći nešto pametno, pridobiti vaše simpatije, a tako je licemerno to uraditi na silu. Zato to ni ne želim. Pustiću vas da me iskreno prihvatite ovakvu kakva jesam.

A sada osnovna stvar zbog koje smo ovde, MODA. Iz mog ugla moda je ništa drugo do NAČIN IZRAŽAVANJA. Način na koji ste odabrali da ponesete određene modele. Neverovatna sloboda koju vam pruža određeni TREND ili BREND je neprocenjiva. Kršenje modnih pravila i tabua velikim delom odlikuje vaš lični pečat, odnosno STIL. Eh..taj čuveni stil za koji većina govori da je potrebna izuzetno velika svota novca da biste ga posedovali. Potpuno netačno. Dobar stil se ne ogleda u kupovini revijskog modela D&G, već u smelosti i hrabrosti. Svako ko iole ima otvoren um, ko nije tako čvrsto utemeljio pravila ( kojih u modi nema), ko izlazi iz opsega, kalupa i amova koje nemeće današnjica, može se pohvaliti ličnim pečatom, odnosno stilom. Sa stilom se zaista rađamo, na nama je samo da pronađemo sopstveni pravac i da ga kroz godine, epohe i etape oblikujemo.

Zapamtite da ništa više nije ne nosivo niti za bacanje. Zavirite u ormare svojih mama i baka sasvim je sigurno da još uvek poseduju jedan od over sized kaputa, džempere koji će se fantastično uklopiti uz midi suknje najnovijih kolekcija. Toliko je mogućnosti pred nama, pustite mašti na volju, pozajmite stari XXL kaput, redizajnirajte ga i ponesite ga sa najdrečavijim NIKE patikama-greške nema. Ove godine trend nalaže samo jedno, furajte sebe, ne odeću.

Ovaj blog je upravo moj lični pečat. Moj način izražavanja, način na koji vidim modu i trendove, moj slobodan prostor za izražavanje sopstvenog mišljenja, način života, beg u svet kreativnosti i večnu maštu-MOJ STIL.

Videti sebe van svih parametara i društvenih normi je potpuno OK. Ne razmišljajte da li ste društveno prihvatljivi, jer ovo je zemlja u kojoj nema ni društva niti prihvatanja. Ne plašite se da vas neće razumeti. Sve što je u vašoj moći uradite za sebe, probajte sebe, otvorite svoj um i dajte sebi šansu. Samo...VIDITE SEBE NEGDE, OD SEBE NE ODUSTAJTE NIKADA.

Ljubim vas,

 

B

e-max.it: your social media marketing partner